Libija

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Libija

Некретнина за продају у Либији

Либија је држава северне Африке. Либија заузима централни дио Сјеверне Африке, гледајући на Средоземно море око заљева Сирте, четврта по величини земља у Африци, седамнаести свијет. Граничи се на сјеверозападу са Тунисом, на западу са Алжиром, на југу са Нигером и Чадом, на југоистоку са Суданом, на истоку са Египтом.

 Привреда Либије зависи од нафтне индустрије, али су током година на економију и тржиште некретнина утицале неке политике либијске владе и закони који спречавају имовину у лизинг.

Оваква ситуација и устрајна пост-револуционарна нестабилност довели су до страха од инвеститора којима је тешко купити некретнину за продају у Либији.

Након револуције, тржишта некретнина су се нашла у нереду јер су се многи бивши власници конфисковане земље вратили притиску за реформу имовинских закона и захтијевали компензацију.

Развој финансијског сектора у Либији остао је стагниран због нестабилности Либије, тако да је данас посебно тешко за мале приходе или за мале дужнике приступити финансирању становања, а понекад се чини немогућим купити некретнину у продаји у Либији.

Упркос овој непривлачној ситуацији, посебно у главном граду, инвеститори из Триполија ће вјероватно тражити некретнине за продају у Либији

Што се тиче подручја у Триполију, најбоље сусједство тражити некретнине за продају су Бен Асхоур, Нофлеен и Завиат Дахмани. Овде су цене овде веће, а некретнине за продају се генерално налазе у централном положају, у близини амбасада и страних резиденција, али иу болницама и приватним клиникама, као иу најбољим школама.

 

Ако тражите некретнину више за туристичку употребу, са баштом и више простора, онда су квартови Серрај и Јанзоур најбољи. Међу некретнинама за продају налазе се простране виле са вртовима, травњацима, па чак и базенима.

 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB